Muistin sattumalta blogini, joten päätinkin, että voisin tehdä hieman päivitystä, kuten nyt jatkossakin sitten useammin.

Elikäs, olen nyt päässyt kouluun jossa opiskelen leipuri-kondiittoriksi. Olen saanut paljon uusia ystäviä, ja tämä koulu tuntuu juuri siltä oikealta.

Alkuviikkoina ollaan leivottu paljon pullaa, sämpylää, leipää ja erilaisia variaatioita pullasta. Pikkukeksejäkin ollaan jo vähän päästy tekemään. Kaulittavia pikkuleipiä ja pursotettavia. Se on mukavaa.

Olen päättänyt tässä vaiheessa, että valmistuttuani leipuri-kondiittoriksi jatkan opintojani, joten suoritan erikoistutkinnon josta sitten valmistun kondiittorimestariksi. Tiedän, että konditoriapuoli kiinnostaa minua paljon enemmän kuin leipomopuoli, joten siitä johtuu valintani.

Odotan tältä opiskeluajalta paljon, varsinkin työharjoittelujaksolta joka on tammi- ja helmikuun vaihteessa. Muistaakseni se kestää 4 viikkoa, ellen aivan väärin muista.

En ole vielä päättänyt minne menen, mutta se selviää sitten.

Ensimmäisenä vuonna meillä on suurimmaksi osaksi hiivaleivontaa ja todella vähän konditoriapuolta. Toisena vuonna kuitenkin konditoriajuttujen pitäisi lisääntyä, joten pääsemme ehkä jopa tekemään kakkuja. (JESS)

Pidän kyllä pullien pyörittelystä, sillä siinä on niin monenlaisia tekniikoita, ja pullataikinasta saa vaikka mitä!

Odotan innolla pullapitkojen tekoa, sillä en osaa letittää niitä muuten kuin vain kolmella, joten sitä odotan.

Eipä muuta, päivittelen lisää kun jotain uutta ilmenee, ja leipomuksianikin voisin täällä sitten esitellä kun niitä teen.
Saatan myös koulutöistä ottaa kuvia, joten laitan niitä tänne sitten.

Eipä muuta, hyvää syksyä.

- Ensu